Telèfon
Email
Idioma
Auto Nayox

Qui som

La nostra història

Auto Nayox va ser creat l’any 2010 a la població de Tàrrega, com a Servei de Venda i Reparació del Grup Nayox a la comarca de l’Urgell, donant servei a les marques Audi, Citroën, Honda, Mercedes, Seat, Skoda, Toyota i Volkswagen.

Posteriorment, al juliol de 2012 ampliem les instal·lacions de Tàrrega i inaugurem les instal·lacions de Golmés, donant servei als clients del Grup Nayox a les comarques de l’Urgell i Pla d’Urgell.

Les 2 instal·lacions estan certificades com Serveis Oficials en Postvenda de SEAT i CITROËN, en les que disposem d’una superficie total de més 5.500 m2 destinats a la reparació i venda de vehicles.

A Auto Nayox tenim com a prioritat satisfer les necessitats dels nostres clients i per això, volem consolidar-nos com el Taller multimarca "de confiança" a la nostra demarcació.

El nostre compromís amb la Qualitat i Servei fan que ambdues instal·lacions estiguin certificades amb la norma de Qualitat ISO 9002 en processos i el Segell de Qualitat CESVIMAQ amb nivell plata en les reparacions de Xapa i Pintura.

El nostre creixement ha estat possible per la plena confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres. Per tot això, posem a la disposició dels nostres clients les nostres instal·lacions, on trobarà la nostra exposició de vehicles nous i d'ocasió i tots els nostres serveis de postvenda: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

La nostra atenció és personalitzada, assessorant en tot moment al client i oferint tots els nostres serveis.

 • Contacte

  Contacte

 • Cita Previa de Taller

  Cita Previa de Taller

 • Vehicles d'ocasió

  Vehicles d'ocasió

  Troba el vehicle que busques

 • Ofertes

  Ofertes